Diberdayakan oleh Blogger.

Tembang Urip


Bekasi, 26 April 2013
oleh Arif Nur Setiawan

wosing dhiri, ana tembung
ana karep
maksud, isi
ambegan sajroning urip

urip ing jagad
kang nyata iki
kang sedhela iki


*Sumber Gambar: antarafoto
author
A. N. Setiawan
Penulis | Memayu hayuning bawana, ngudi kasampurnan. | arifnursetiawan@live.com | Salam budaya!